Den kulinariske Fødevareklynge er min metier – Både fra en praktisk og strategisk side.
Mine kompetencer spænder tværfagligt gennem hele branchen – Gastronomi, landbrug, high end niche produktion, gastro oplevelser, BTB – BTC på et strategisk tænk og praktisk udført niveau
Professionel baggrund fra den kulinariske verden, og har senere tillagt mig akademiske og strategiske evner fra ansættelser på blandt andet Aalborg universitet, Roskilde Universitet, samt som selvstændig rådgiver gennem mere end 10 år
Oplevelsesøkonomi & Oplevelsesbaseret Innovation, hvor udviklingen tager udgangspunkt i kundens behov og præferencer er en af mine spidskompetencer
Mine mange års virke i det privat erhvervsliv har givet mig en gennemgående kommerciel tilgang til mine opgaver, samt har jeg med mere end 20 års ledelses og budgetansvar, har jeg gennem mange år været aftager af også kulinariske og lokale fødevarer, hvilket har givet mig en god ballast som producenter og andre i fødevarebranchen kan have gavn af i forhold til forbrugerbehov, prissætning og lignende
Mange års virke kombineret med et særdeles udadvendt sind har givet mig et mangfoldigt bredt netværk fra hele den Danske fødevarebranche. Både private virksomheder, Offentlige/ interesse organisationer og videns miljøer
Fakta
+ 1oo foredrag og taler,
+ 1000 virksomhedsopgaver
+ forfatter / Medforfatter til fag og akademiske bøger
+ indgående praktisk og strategisk kendskab til oplevelsesøkonomiske udviklingsmodeller ( Har udviklet flere selv)
+ citeret bredt på ekspert niveau i medier
+ Har kreativ tankegang og strategisk handling kombineret med Real Life erfaringer
Skriv et svar